Webdesign Starter

Meteen van start met een professionele website!

Startende ondernemerAls beginnende ondernemer heb je al snel veel te doen, veel te regelen, en vooral... veel kosten. Iets dat wij bij El Pablo Creative Studio maar al te goed begrijpen! Maar als ondernemer heb je vandaag nu eenmaal een professionele website nodig. Het is immers hét visitekaartje van je onderneming.

Wij hebben daarom een instapformule gecreëerd voor zelfstandigen en beginnende ondernemers: WEBDESIGN STARTER. Dit is een professionele en mooie website, template gebaseerd, die je zelf kunt beheren met WordPress CMS. Wij zetten hem helemaal kant en klaar op het web, het enige wat jij nog hoeft te doen is ons tekst, foto's en je logo aan te leveren.

Extra plus: de website is ook helemaal voorbereid om verder uit te breiden mocht dit nodig zijn. Groeit je onderneming, dan groeit je website met je mee! Je kunt dus verder bouwen op je initiële investering en extra pagina's toevoegen. 

Hoeveel kost het?

  • €385 (excl. BTW)
  • Inclusief 1 jaar domeinnaam, hosting en email adres.*
  • Inclusief basis SEO, zodat je pagina's makkelijker worden gevonden in Google. 
  • Inclusief Social Media integratie.

*Vanaf het tweede jaar kun je kiezen uit onze 2 hosting pakketten. Deze kun je hier bekijken.

Hoe werkt het?

  • Je kiest een template uit die jij leuk vindt. Deze templates vind je hier.
  • Vervolgens stuur je ons de tekst en foto's door die op je website moeten komen. Wij vervangen de tekst en de foto's van de template door de door jou aangeleverde tekst en foto's.
  • Wij installeren je website kant en klaar op het web, regelen de SEO en koppelen je Social Media accounts.
  • Zijn er nog dingen die je anders wilt zien, dan passen we die vervolgens aan.

Ben je klaar om uit de startblokken te schieten en meteen goed van start te gaan met een professionele website? Vul dan even het bestelformulier in en wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe website binnen de kortste keren online staat!

Bestelformulier

Ik wil graag...

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en goedgekeurd.