Webshop laten maken

Webshops die verkopen

Starten met een webwinkel is vandaag een absolute aanrader. E-commerce wordt immers belangrijker met de dag en mensen shoppen tegenwoordig liever vanuit hun luie zetel. Bovendien heb je met een webshop potentieel een veel groter bereik dan met je fysieke winkel. De cruciale vraag is echter: Brengt die webshop ook werkelijk geld in het laatje?!

Moet het nog gezegd worden? Je bent niet alleen op het internet! Heel wat webwinkels hebben dan wel veel geld gekost, maar verkopen slechts weinig of niet. Je hebt wel veel bezoekers op je website, maar deze worden niet omgezet in effectieve bestellingen of aankopen. Zo loop je vele klanten en veel omzet mis. Jammer van het geïnvesteerde geld, de tijd en de moeite. 

Gelukkig kan het ook anders. Er zijn webshops die veel hoger scoren dan het gemiddelde. Deze webwinkels slagen er heel wat beter in om hun bezoekers als het ware te ‘verleiden’ om een aankoop te doen. Het gaat er immers om de juiste technieken te gebruiken, waardoor het onderbewuste van mensen wordt aangesproken. Dit onderbewuste neemt maar liefst 95% van onze beslissingen. Nochtans, het gros van de webshops bereikt slechts het rationele brein van hun bezoekers.

Bij El Pablo Creative Studio weten we precies hoe we dit onderbewuste brein kunnen bereiken. Wij ontwikkelen dan ook e-commerce websites die het onderbewuste brein van je bezoekers triggeren, wat zal leiden tot meer bestellingen en meer verkoop. Precies wat jij wilt!

Casestudy

Philip Peeters is een van de zaakvoerders van Sportimex. Zij zijn verdeler van Cepsport artikelen in België. Hun fysieke winkel is gelegen in Borsbeek, maar om hun bereik en afzetmarkt te vergroten zijn zij gestart met een webwinkel. Vindbaarheid op het web is voor hen dan ook van groot belang. Met trots kunnen we dan ook meedelen dat zij vandaag op nummer 2 staan in de zoekresultaten van Google! Daarbovenop blijkt de webshop ook nog flink converterend te zijn, daar hun omzet via de webwinkel met meer dan 75% is gestegen.

Je kunt hun website hier bekijken.

Dit is wat Philip zegt:

Een vlotte manier van samenwerken. Open, eerlijk, transparant en duidelijk. Maar vooral, het beloofde resultaat werd ook waargemaakt. Dankzij onze webshop is onze omzet verdrievoudigd.

Indien je dit wil, mag je Philip ook bellen of mailen om zijn ervaring met ons af te toetsen: 0478 06 78 40 of info@sportimex.be.

Geldverslindende laptop

Een webshop is een behoorlijke investering

Dat klopt. Toch zeker als je hem laat maken door echte professionals, zoals El Pablo Creative Studio. Maar dat heeft natuurlijk zo zijn redenen. Een Lada is ook niet hetzelfde als een Mercedes, toch? En laat een webshop nu net de motor zijn van jouw business! Dan moet je wel zorgen dat er pit in zit en dat hij doet wat hij moet doen: presteren (= verkopen!). 

Bij El Pablo Creative Studio zijn we flexibel en denken we graag met je mee. Wij begrijpen dat er niet altijd zomaar geld voorhanden is en hebben het dan ook mogelijk gemaakt om je webshop gespreid af te betalen over een termijn van 3 maanden. Hoe dit werkt, kan je hier lezen.

Een webshop bouwen kan ik toch ook gewoon zelf...

Dat is inderdaad wat men je tegenwoordig graag laat geloven. Online mogelijkheden genoeg, toch?

Om te beginnen hebben alle online diensten die dit aanbieden zo hun beperkingen. Het ziet er allemaal gemakkelijk uit in het reclamefilmpje, maar éénmaal je er zelf aan begint, ... begint meestal ook de miserie. Heb je de tijd en de vele frustraties hiervoor over?

Wat met de vindbaarheid in de zoekmachines? Jouw webshop op de eerste pagina van Google, dat komt heus niet vanzelf. Daar is immers specialistische kennis voor nodig.

Hoe je het ook draait of keert, een professionele webwinkel onderscheidt zich altijd van de rest, onder andere door de looks en de opbouw. En jij wil bij je klanten toch overkomen als een professional met passie die weet waarmee hij bezig is, niet?

Bespaar jezelf een hoop tijd en frustraties en INVESTEER vanaf het begin in een converterende webshop die je sales oplevert.

Wil je ook zo’n webshop die zorgt voor meer klanten en dus een hogere omzet? Neem dan nu contact met ons op.

Doe je dit voor 1 juli, dan krijg er een logo bij aan -50%!!!