Over ons

Meer leads en meer klanten via het internet

Heb jij al jaren een website die niets voor je doet? Of heb je nog geen website? Nemen mensen geen contact met je op via je website? Krijg je geen offerte aanvragen binnen via de website? Verkoop je geen producten via je webshop? Investeer je veel geld in Facebook marketing en/of email marketing zonder resultaat?

Dit is natuurlijk een zeer pijnlijke zaak voor elke ondernemer. Je website heeft waarschijnlijk behoorlijk wat tijd en geld gekost. Je loopt nu elke dag flink wat omzet mis. Erger nog, omdat je website en je advertenties er niet in slagen de juiste mensen te bereiken of te overtuigen, ontneem je al die mensen de kans om gebruik te maken van jouw fantastische dienst of product!

Verkopende websites en winnende advertenties!

De meeste websites en advertenties proberen mensen te overtuigen via rationele elementen, terwijl 98% van onze beslissingen via ons onderbewuste worden genomen. Slaag jij erin om het onderbewuste brein van je doelpubliek te triggeren, gaan ze veel sneller voor jou kiezen. Je gaat dan uitsteken boven de concurrentie, de prijs wordt veel minder belangrijk. Hierdoor gaan mensen veel sneller offertes aanvragen, info aanvragen, contact met je opnemen, producten bij je kopen. Precies wat jij wilt.

Wij hebben geleerd hoe je dit onderbewuste brein van je doelpubliek kunt bereiken. Laten we daarom een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om te kijken hoe we jou kunnen helpen om meer te verkopen via het internet.

Een kennismakingsgesprek inplannen

Casestudy

Elke Bussels staat al jaren bekend als een autoriteit in de psychologie en auti-coaching. Veel ziekenhuizen en groepspraktijken doen beroep op haar specialistische kennis en ze is een veel gevraagd gastspreker op diverse infosessies en workshops. Ondanks haar succes, wilde Elke toch vooral haar levensdroom realiseren: haar eigen praktijk uitbouwen, volledig op haar manier.

Uiteraard was een website noodzakelijk en daarom zijn we met Elke gaan brainstormen over haar visie, waarden, normen, de huisstijl, enzovoort. Content als we waren, mochten we haar website ontwikkelen.

Met trots kunnen wij vandaag melden dat Elke, slechts 1 jaar later, haar droom heeft waargemaakt. Na het live gaan van de website begonnen cliënten zich aan te melden en afspraken te boeken. Elke week meer en meer. Vandaag staat haar agenda propvol. Ze heeft haar bazen ontslaan en is nu volledig zelfstandig aan de slag als psychologe en auti-coach.

Sinds ik mijn website heb laten maken bij El Pablo Creative Studio, krijg ik wekelijks aanmeldingen van nieuwe cliënten. De website heeft mijn praktijk echt een boost gegeven. De cijfers spreken voor zich.
Elke BusselsZelfstandig Psychologe
Logo Café 't Hoekske
Logo Trendy Decor
Logo Winston Schoeters
Logo Aura Fashion
Logo Light N More

Over Pieter

Pieter Van LooyToen ik enkele jaren geleden de beslissing had gemaakt om zelfstandig aan de slag te gaan als webdesigner (in bijberoep), was het eerste wat ik deed natuurlijk een website maken voor mezelf. Hoewel de website mooi was, naar behoren werkte en opgebouwd was volgens de normen van het moderne webdesign, moest ik na 1 jaar helaas vaststellen dat mijn website niet meer was dan een visitekaartje. Gedurende dat jaar had er slechts 1 persoon mij gecontacteerd via mijn website!

Ik ging ook adverteren via Facebook. Ik maakte folders en liet deze rondbrengen. Ik stelde email campagnes op. Allemaal zonder een noemenswaardig resultaat. Bovendien stelde ik vast dat ik niet alleen was. Dit bleek zo te zijn voor de meeste ondernemers!

Ik had er genoeg van. Nieuwsgierig als ik ben ging ik op zoek naar oplossingen. Het kon toch geen toeval zijn dat sommige ondernemers wel succesvol waren via het internet? Ik zou en moest het weten. Ik heb er zelfs mijn missie van gemaakt.

Wie zoekt, die vindt! Stap voor stap kwam ik ondernemers tegen die “onderwezen” waarnaar ik op zoek was: de geheimen van een succesvolle business via het internet en alles daar omheen. Met vallen en opstaan ging ik aan de slag. Voor mezelf eerst uitproberen wat wel en niet werkt. Elke dag leer ik nog bij, maar met trots kan ik je nu wel vertellen dat ik weet wat nodig is om een website te doen converteren en hoe je doelgerichte social media campagnes moet opzetten. Vandaag help ik met heel veel goesting ondernemers zoals jij om succesvol te zijn via het internet, om de juiste mensen aan te trekken voor hun business.

Wil je graag met mij samenwerken om meer klanten aan te trekken via het internet? Of wil je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te zien hoe ik je kan helpen?

Contact opnemen