WordPress tips

Vind pagina’s eenvoudig terug in WordPress

Screenshot Pagina Overzicht WordPress

Als je een wat uitgebreidere website hebt met veel pagina’s, passen in het pagina overzicht niet alle titels op één pagina. Onderaan het overzicht verschijnen pijltjes waarmee je naar de volgende pagina met titels kunt.

Ik zoek me af en toe suf naar de pagina die ik wil bewerken, omdat ik niet weet op welke bladzijde die staat of omdat ik hem gewoon over het hoofd zie. En dat vind ik zó irritant!

Ik maak het mezelf een stuk makkelijker door de pagina’s op alfabetische volg- orde te zetten! Dit kun je eenvoudig doen, door in de bovenste rij van het overzicht op ‘Titel’ te klikken.

Als het voor jou handiger is, kun je de pagina’s ook op datum sorteren, door op ‘Datum’ te klikken. En als je echt heel veel pagina’s hebt, kun je natuurlijk ook de zoekfunctie gebruiken die rechts boven het overzicht staat.