Website laten maken

Een professionele website laten maken?

Laat onze webdesign experts jouw website bouwen en optimaliseren!

7 jaar

toonaangevend in effectieve websites

500+

tevreden klanten

12

webdesign projecten per maand

WordPress CMS

Maak zelf aanpassingen

Zoekmachine klaar

Krijg gratis bezoekers uit Google

Gericht op conversie

Maak klanten van je bezoekers

Mobiel vriendelijk

Optimale weergave op mobiel

Zorgeloze hosting

Inclusief snelle, veilige hosting

Onderhoud & support

Wij houden alles up-to-date

Websites die zorgen voor meer leads en klanten

Wil je een website laten maken, dan doe je dat natuurlijk om jezelf, je bedrijf, je dienst of product mooi te presenteren. Maar een website zonder bezoekers, daar ben je helemaal niets mee. Heb je wel bezoekers, maar nemen ze geen contact met je op? Dan is je website niets meer dan slechts een visitekaartje.

Wat jij wilt is resultaat. Wij bouwen daarom websites die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines en die gericht zijn op conversie (= het omzetten van een bezoeker naar een klant). Mensen gaan zich aanmelden voor je nieuwsbrief, ze gaan een offerte aanvragen, een afspraak bij je boeken, een nieuwe bestelling plaatsen, enzovoort. Precies wat jij nodig hebt!

Meer leads en klanten met je website

Start met een verhelderend gesprek

Wanneer je jouw website door ons laat bouwen, starten we met een verhelderend intakegesprek. We spreken hiervoor af op ons kantoor in Herentals (of via Skype als dat je voorkeur heeft). We kijken samen met jou uitgebreid naar de huidige situatie van je business en je website. We vragen door totdat we een helder beeld van je business en je (ideale) doelgroep hebben. We stellen vervolgens je doelen en een daarbij behorende ideale inrichting van je website vast. Ook heb je natuurlijk de mogelijkheid om je eigen ideeën met ons af te stemmen zodat we tot een optimaal geheel komen. We vertalen dit in een concreet plan waar je akkoord op kunt geven. Zodra we een akkoord hebben over het beoogde eindresultaat gaan we aan de slag!

Jouw nieuwe website in 5 stappen

Ontwerp en implementatie

Aan de hand van de info uit het intakegesprek gaan we aan de slag en maken we het website ontwerp. Je stuurt ons je tekst en foto’s door, welke wij op de website plaatsen. Tijdens het ontwikkelingsproces vragen we regelmatig je goedkeuring en we sturen bij waar nodig.

Hoog scoren in Google

Goed vindbaar zijn in Google is volgens ons het basisingrediënt voor een succesvolle website. Wordt je website niet gevonden, dan heb je geen bezoekers en dus geen klanten. We doen daarom eerst een zoekwoord onderzoek en stellen vervolgens voor alle pagina’s de juiste zoekwoorden in. Daarna optimaliseren we je teksten waar nodig.

Van bezoeker naar klant

Wat heb je aan bezoekers als er geen klanten uit voort komen? De kleinste details maken tegenwoordig het verschil tussen een verlies- en een winstgevende website. Wij specialiseren al jaren in conversie optimalisatie (leads en klanten halen uit je website). Dit om al onze websites en webshops tot in de kleinste details te optimaliseren voor maximaal resultaat.

Oplevering en infosessie

Eénmaal je website klaar is en de puntjes op de i zijn gezet, publiceren we je website online. Wil jij zelf aanpassingen kunnen doen, dan leren we jou het gebruik van je website aan via een Skypesessie of bij ons op kantoor. Uiteraard staan wij nadien ook altijd klaar om jou te helpen en je vragen te beantwoorden.

Onderhoud en ondersteuning

Geen gedoe met hosting en domeinnamen, backups en updates. Je website is in goede handen, wij regelen dit allemaal voor je. Via onze snelle en effectieve hosting, werkt je website als een sneltrein. We houden tevens je website up-to-date en zorgen voor de nodige backups. Wil je dingen aanpassen, dan stuur je die gewoon naar ons door en wij plaatsen alles netjes online. Zo blijft je website er altijd piekfijn uitzien.

Sinds ik mijn website heb laten maken bij El Pablo Creative Studio, krijg ik wekelijks aanmeldingen van nieuwe cliënten.
Elke BusselsZelfstandig psychologe
Wij wilden een website, maar hadden geen idee hoe dit er zou moeten gaan uitzien. Jullie zijn ze er echter in geslaagd om onze vage ideeën om te toveren in een prachtige website.
Dirk VerbruggenBestuurslid Zen Lier
De website voor mijn kledingzaak heeft maandelijks honderden bezoekers en mede daardoor draait mijn winkel super.
Ellen JorisZaakvoerder Aura Fashion
Goede samenwerking, uitstekende communicatie en ondersteuning. En het eindresultaat overtreft zelfs mijn verwachtingen. Ik kan een samenwerking met El Pablo Creative Studio absoluut aanbevelen.
Maxime RoofthooftManager Crew Club

Klaar voor de start? Go!

Plan een intake gesprek in!