Webshop laten maken

Een professionele webshop laten maken?

Laat onze webdesign experts jouw webshop bouwen en optimaliseren!

7 jaar

toonaangevend in effectieve webshops

500+

tevreden klanten

12

webdesign projecten per maand

WordPress CMS

Maak zelf aanpassingen

Zoekmachine klaar

Krijg gratis bezoekers uit Google

Gericht op conversie

Maak klanten van je bezoekers

Mobiel vriendelijk

Optimale weergave op mobiel

Zorgeloze hosting

Inclusief snelle, veilige hosting

Onderhoud & support

Wij houden alles up-to-date

Webshops die zorgen voor meer aankopen

Een webshop laten maken is vandaag een zeer goed idee. Je kunt natuurlijk niet achterblijven met de digitalisering en je hebt een veel grotere potentiële afzetmarkt, mits mensen jou weten te vinden. Want heeft je webwinkel geen bezoekers, dan gaat er natuurlijk niets verkocht worden. Heeft je webshop wel bezoekers, maar wordt er niets besteld? Dan is dat natuurlijk zonde van al het geïnvesteerde tijd en geld! Wat jij wilt is resultaat. Wij bouwen daarom webshops die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines en die gericht zijn op conversie (= het omzetten van een bezoeker naar een klant). Mensen gaan zich hierdoor aanmelden voor je nieuwsbrief en veel sneller overgaan tot een effectieve aankoop of bestelling. Precies wat jij nodig hebt!
Online winkel traject

Start met een verhelderend gesprek

Wanneer je jouw webshop door ons laat bouwen, starten we met een verhelderend intakegesprek. We spreken hiervoor af op ons kantoor in Herentals (of via Skype als dat je voorkeur heeft). We kijken samen met jou uitgebreid naar de huidige situatie van je business en je webwinkel. We vragen door totdat we een helder beeld van je business en je (ideale) doelgroep hebben. We stellen vervolgens je doelen en een daarbij behorende ideale inrichting van je webshop vast. Ook heb je natuurlijk de mogelijkheid om je eigen ideeën met ons af te stemmen zodat we tot een optimaal geheel komen. We vertalen dit in een concreet plan waar je akkoord op kunt geven. Zodra we een akkoord hebben over het beoogde eindresultaat gaan we aan de slag!

Jouw nieuwe webshop in 5 stappen

Ontwerp en implementatie

Aan de hand van de info uit het intakegesprek gaan we aan de slag en maken we het webshop ontwerp. Je stuurt ons je tekst, foto’s en enkele artikelen door, welke wij op de webshop plaatsen. Tijdens het ontwikkelingsproces vragen we regelmatig je goedkeuring en we sturen bij waar nodig.

Hoog scoren in Google

Goed vindbaar zijn in Google is volgens ons het basisingrediënt voor een succesvolle webwinkel. Wordt je webshop niet gevonden, dan heb je geen bezoekers en dus geen klanten. We doen daarom eerst een zoekwoord onderzoek en stellen vervolgens voor alle pagina’s de juiste zoekwoorden in. Daarna optimaliseren we je teksten waar nodig.

Van bezoeker naar klant

Wat heb je aan bezoekers als er geen klanten uit voort komen? De kleinste details maken tegenwoordig het verschil tussen een verlies- en een winstgevende webshop. Wij specialiseren al jaren in conversie optimalisatie (leads en klanten halen uit je webshop). Dit om al onze websites en webshops tot in de kleinste details te optimaliseren voor maximaal resultaat.

Oplevering en infosessie

Je nieuwe webwinkel wordt eerst uitvoerig getest en geëvalueerd. Eénmaal volledig klaar, zetten we deze vervolgs online. Wil jij je webshop zelf kunnen beheren, dan leren we jou het gebruik hiervan aan via een Skypesessie of bij ons op kantoor. Uiteraard staan wij nadien ook altijd klaar om jou te helpen en je vragen te beantwoorden.

Onderhoud en ondersteuning

Geen gedoe met hosting en domeinnamen, backups en updates. Je webshop is in goede handen, wij regelen dit allemaal voor je. Via onze snelle en effectieve hosting, werkt je webwinkel als een sneltrein. We houden tevens je webshop up-to-date en zorgen voor de nodige backups. Wil je dingen aanpassen, dan stuur je die gewoon naar ons door en wij plaatsen alles netjes online. Zo blijft je webshop er altijd piekfijn uitzien.

Om onze nieuwe gin te verkopen, hadden we een webshop nodig. El Pablo Creative Studio beloofde resultaat, en ze maken het ook waar. Onze webshop trekt vele bezoekers en de verkoop loopt zeer goed.
Ben Van LooyZaakvoerder
Wij wilden een website, maar hadden geen idee hoe dit er zou moeten gaan uitzien. Jullie zijn ze er echter in geslaagd om onze vage ideeën om te toveren in een prachtige website.
Dirk VerbruggenBestuurslid Zen Lier
De website voor mijn kledingzaak heeft maandelijks honderden bezoekers en mede daardoor draait mijn winkel super.
Ellen JorisZaakvoerder Aura Fashion
Goede samenwerking, uitstekende communicatie en ondersteuning. En het eindresultaat overtreft zelfs mijn verwachtingen. Ik kan een samenwerking met El Pablo Creative Studio absoluut aanbevelen.
Maxime RoofthooftManager Crew Club

Klaar voor de start? Go!

Plan een intake gesprek in!